Dalecinski Upravuvac za Fuego / Quart TV - OZM


Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Dalecinski upravuvac, kompatibilen so poveke modeli na televizori.

Далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

Компатибилни модели: Quart, Fuego

Препорачано

Ваши прегледи