Dalecinski upravuvac za TV Universal - Huayu RM-L1200+


Цена:
Акциска цена490.00 ден.

Опис

Univerzalen, programabilen dalecinski upravuvac, kompatibilen so poveke modeli na televizori.

Универзален, програмабилен далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

Наши препораки

Ваши прегледи