Dalecinski upravuvac za TV Universal - Huayu RM-014S+++ / RM-L1388


Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Универзален далечински управувач за Телевизор -  Huayu RM-014S+++ / RM-L1388 / CRC 014V

Univerzalen, programabilen dalecinski upravuvac, kompatibilen so poveke modeli na televizori.


Универзален, програмабилен далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

Препорачано

Ваши прегледи