Dalecinski upravuvac za TV programibilen Univerzalen - iHandy


Цена:
Акциска цена790.00 ден.

Опис

Univerzalen, programabilen dalecinski upravuvac, kompatibilen so poveke modeli na televizori.

Универзален, програмабилен далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

Наши препораки

Ваши прегледи