USB Stick 64GB - Apacer AH359 3.1


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

USB Flash Drive Меморија од 64 ГБ, од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.

Препорачано

Ваши прегледи