Micro SD Karticka 128GB - Apacer Rioo - High Speed

Заштедете 1,300.00 ден.

Цена:
Акциска цена1,990.00 ден. Стандардна цена3,290.00 ден.

Опис

Мемориска картичка од 128 ГБ од брендот Apacer.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот телефон или апарат. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

Пакувањето содржи мемориска картица Micro SD и адаптер за зголемување на истата.

Наши препораки

Ваши прегледи