Mehanicka Pro Gejmerska Tastatura - Scorpion KG-917

Заштедете 800.00 ден.

Цена:
Акциска цена2,390.00 ден. Стандардна цена3,190.00 ден.

Опис

Механичка Про Гејмерска Тастатура - Скорпион КГ-917

Карактеристики:

  • Тип на копче: механичко 
  • Копчиња: 107
  • Switch: Jixian Blue
  • 6 бои со 20 модови
  • Должина на кабел: 1,6м плетен кабел со магнетен прстен
  • Конструкција: ABS пластика
  • Тежина: 860g
  • Димензии: 450 x 142 x 40mm
  • Поддршка на OS: Windows 7 или понов

Наши препораки

Ваши прегледи