Gluvce za kompjuter - DMS001RD Red


Цена:
Намалена цена250.00 ден.

Опис

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален колоритен изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Препорачано

Ваши прегледи