Gluvce za kompjuter - Fantech T532


Цена:
Акциска цена350.00 ден.

Опис

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален плочест изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Наши препораки

Ваши прегледи