Citac za kartici - SD / Micro SD - USB 3.0


Color: Black
Цена:
Акциска цена390.00 ден.

Опис

Kompatibilen so:
Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
Windows 10

Наши препораки

Ваши прегледи