Bluetooth Zvucnik - Mini Speaker


Color: Grey
Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Беззичен звучник - Mini Speaker - Model: 36-3

  • Долг опсег до 10м
  • Вграден микрофон за повици
  • Мини компактен дизајн
  • Поврзување со Bluetooth
  • Контрола на музика и јачина преку вашиот телефон
  • Тип на кабел за полнење: Микро УСБ
  • Вклучен кабел за полнење во пакетот и врвка за закачивање на ранец или помошно место

Препорачано

Ваши прегледи