Wireless Gluvce - Marvo DWM100RD - Red


Цена:
Акциска цена350.00 ден. Стандардна цена450.00 ден.

Опис

Безжично глувче, прилагодливо за компјутер, телевизор, телефон.

DPI: 1000
Копчиња: 3
Работен век на копчиња: 3 милион кликови
Батерии: 1 x AA
Опсег на работа: 10m

Наши препораки

Ваши прегледи