Bandana - Purple


Цена:
Акциска цена190.00 ден. Стандардна цена390.00 ден.

Опис

Бандана - Виолетова

- Високо квалитетен и растеглив материјал.
- Идеална за носење како заштитна маска, марама за глава при спортски активности, марама за околу врат, марама за околу зглоб на дланката. 
- Го олеснува дишењето.
- Одредена заштита од надворешни влијанија.
- Компактна за носење во џеб, чанта.
- Нов, иновативен и модерен дизајн.


Наши препораки

Ваши прегледи