Audio Adapter Type-C vo 3.5mm (AUX)


Цена:
Намалена цена250.00 ден.

Опис

Аудио адаптер Type-C во 3.5мм приклучок за слушалки

  • Type-c машки конектор во 3.5mm женски конектор
  • Работи на сите компатибилни Android уреди

*Не работи на Samsung смарт уреди

Препорачано

Ваши прегледи