Audio adapter - Opticki vo analogen - ( Optical to RCA )


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

Аудио адаптер - оптички (ТВ) во аналоген РЦА (Digital Optical to Analog Audio Converter)

  • Влез - Оптички аудио
  • Излез - 2 (лев и десен) пин РЦА

*во пакетот е вклучен УСБ кабел за напојување на адаптерот и оптички кабел

Препорачано

Ваши прегледи