USB 16GB - Apacer AH23A

USB 16GB - Apacer AH23A

  • 290.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 4 останати !

USB Flash Drive Меморија од 16 ГБ, од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.


Ви препорачуваме