Micro SD Karticka - Apacer - Class 10


Капацитет: 16GB
Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Мемориска картичка од брендот Apacer.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот телефон или апарат. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

Пакувањето содржи мемориска картица Micro SD и адаптер за зголемување на истата.

Препорачано

Ваши прегледи