Adapter za Laptop (Toshiba, Acer, Asus, Fujitsu, HP) 19V 4.74A - 5.5x2.5mm

Adapter za Laptop (Toshiba, Acer, Asus, Fujitsu, HP) 19V 4.74A - 5.5x2.5mm

  • 900.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 4 останати !


Ви препорачуваме