Adapter / Polnac za Laptop (LENOVO) 20V 3.25A - USB Pin


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Адаптер / Полнач за лаптоп (Леново)

Компатибилни модели:

Lenovo G40 Lenovo G400 Lenovo G400s Lenovo G405 Lenovo G405s Lenovo G410 Lenovo G410s Lenovo G50 Lenovo G500 Lenovo G500s Lenovo G505 Lenovo G505s Lenovo G510 Lenovo G540s Lenovo G70 Lenovo G700 Lenovo G710 Lenovo S410 Flex Lenovo S500 Lenovo S510 Flex.

Препорачано

Ваши прегледи