Adapter / Polnac za Laptop (DELL) - 19.5V 4.62A - 7.4x5.0mm


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Компатибилни модели:
  • Dell Latitude E6230 E6330 E6400 E6410 E6420 E6430 E6440 E6500 E6520 E6530 E6510 E7240 E7250 E7440 Latitude 5480 5580 7280 7480 7390 7490
  •  Dell Latitude 7490 5490 5590 7290 E5410 E5420 E5500 E5510 E5520 5580 Laptop

Препорачано

Ваши прегледи