Adapter / Polnac za Laptop (HP) - 19V 1.58A - 4.0x1.7mm


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Компатибилни модели:
  • HP/Compaq Mini 1100 1101 1103 1112 1119 1131 1132 1151 2102 2103 CTO

Препорачано

Ваши прегледи