Adapter / Polnac za Laptop (ASUS) - 19V 3.42A - 4.0x1.35mm


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Адаптер / Полнач за лаптоп (Асус)
Компатибилни модели:
  • Asus UX21A UX31A UX32A UX32VD UX301 U38N U38DT UX42VS UX50 UX52VS
  • Asus Zenbook UX310UA UX305CA UX305C UX305UA UX305F
  • Asus U3000 U4000U U310U 7200U PRO453 UJ6500 FL5900UB UX32VD U303L 
  • Asus X201E S200E,U303L FL5900 PU450C

Препорачано

Ваши прегледи