Adapter / Polnac za Laptop (ACER) 19V 4.74A - 5.5x1.7mm


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Адаптер / Полнач за лаптоп (Acer)
Компатибилни модели:
  • Acer aspire 5620 5650 5610 5600 9500 9410 5020 5040 1350 3020

Препорачано

Ваши прегледи