AC/DC Struen Adapter - Jia Yue - 12V 1A

Заштедете 100.00 ден.

Цена:
Акциска цена250.00 ден. Стандардна цена350.00 ден.

Опис

Tip na priklucok: 5.5mm x 2.5mm i 4mm x 1.7mm 

Струен адаптер со два типа на приклучоци: 5,5мм * 2,5мм и 4мм * 1,7мм

Наши препораки

Ваши прегледи