Wireless slusalki - JBL Tune 630 - White

Заштедете 1,400.00 ден.

Цена:
Акциска цена2,590.00 ден. Стандардна цена3,990.00 ден.

Опис

 Bezzicni slusalki - JBL Tune 630

- Kompatibilni so iOS (iphone) i android

- Pogodni za: povici, muzika, sportski aktivnosti, sostanoci

- USB kabel za polnenje

- Bezbednosna kutija za cuvanje i polnenje

- Prefinet dizajn

- Baterija koja dolgo trae

- Indikator za polnenje

- Visok i dokazan kvalitet

Безжични слушалки JBL Tune 630

- Компатибилни со iOS (ајфон,) и андроид

- Погодни за: повици. музика, спортски, активности, состаноци.

- USB кабел за полнење

- Безбедносна кутија за чување и полнење

- Префинет дизајн

- Батерија која долго трае

- Индикатор за полнење

- Висок и докажан квалитет

 

Наши препораки

Ваши прегледи