USB Stick 128GB 3.2 - Kingston


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Препорачано

Ваши прегледи