Umetnicka slika - Buttrerfly - Elegance 2

Заштедете 800.00 ден.

Цена:
Акциска цена1,490.00 ден. Стандардна цена2,290.00 ден.

Опис

Високо квалитетно рачно изработена слика со „срма“ и „ламе“ украсена со Swarovski кристали.

Димензија на сликата без рамка: 21 цм X 29.7 цм.
Дополнителна можност за врамување и украсно пакување.

Наши препораки

Ваши прегледи