Umbrella Tecnost za Vejp RY 4


Jacina na nikotin: 0mg
Цена:
Акциска цена200.00 ден.

Опис

Стар фаворит во светот на електронските цигари. Flavour Art ја направи најдобрата негова верзија.

You may also like

Ваши прегледи