Umbrella Tecnost za Vejp Menthol 30ml


Jacina na nikotin: 0mg
Цена:
Акциска цена450.00 ден.

Опис

Моќна течност со вкус на ментол која ќе ве разлади во секој момент.

You may also like

Ваши прегледи