Stitnik od komarci - Star anti mosquito lamp

Заштедете 500.00 ден.

Цена:
Акциска цена590.00 ден. Стандардна цена1,090.00 ден.

Опис

Stitnik od komarci

- Inovativen dizajn

- Lesen za upotreba

- USB napojuvanje

Штитник од комарци

- иновативен дизајн

- лесен за употреба

- УСБ напојување

 

Наши препораки

Ваши прегледи