Stitnik od komarci - WD - 07

Заштедете 500.00 ден.

Цена:
Акциска цена590.00 ден. Стандардна цена1,090.00 ден.

Опис

 

Stitnik od komarci

- inovativen dizajn

- lesen za upotreba

- USB napojuvanje

Штитник од комарци

- иновативен дизајн

- лесен за употреба

- УСБ напојување

Наши препораки

Ваши прегледи