Pameten Casovnik - Smart Watch

  • 1,390.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

Паметен часовник за возрасни.

-Камера, пораки, повици, Facebook и многу други апликации.

-Работи по истиот принцип како телефон.Ви препорачуваме