Drzac / Bezicen Polnac za vo Avtomobil - Smart Sensor S5


Цена:
Акциска цена890.00 ден.

Опис

Држачза телефон на сензор и wireless полнач за телефон 2 во 1

-Држач за на вентилатор во автомобил

-Сензор за препознавање на движење на раката

-Сензорско олабавување и стегнување на страните

-Wireless(безично) полнење на телефон

Важно: Самиот држач се поврзува со кабел, држачот мора да прима струја за да може да функционира сензорот и полначот истовремено.

Наши препораки

Ваши прегледи