Gejmerski Maus i Podloga set - Scorpion M416

  • 790.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Гејмерски Маус и подлога сет.

Маус:
- Оптички гејмерски маус
- модерен дизајн
- 4 нивоа на прилагодување на осетливоста
- Работен век (до 10 милион притискања)
- Вградено осветлување


Подлога:
- Димензии: 287 x 244 x 3 mm;
- Удобен дизајн;
- Заштита на околината;
- Антипролизгувачки дизајн


Ви препорачуваме