Gejmerski Slusalki - Scorpion HG9055

 • 1,190.00 ден.
  Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

 • Звук: 7.1 виртуелен сараунд
 • Фреквенција: 20 Hz - 20 KHz
 • Димензија на школка: 50 mm
 • Осетливост на звучници: 125 dB ± 3 dB
 • Тип на микрофон: omnidirectional
 • Димензија на микрофон: 6 x 5 mm
 • Осетливост на микрофон: -56 dB ± 2 dB
 • Позадинско осветлување: 7 бои
 • Приклучок: USB
 • Должина на кабел: 2.2 m

Ви препорачуваме