USB Zapalka - Playboy

  • 1,250.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 1 останато !

Playboy УСБ запалка, безбедно и лесно за користење.

Тие имаат германски сертификат TUV Rheinland, што значи:
- Тестирано и обезбедено
- ISO сертификат (ISO 9994-2008)
- Тестирано со капка од 1.5m> без оштетување
- Тестирани при високи температури (65 ° C за 4 часа)> без оштетување
- Висок квалитет и долготрајни !!!


Ви препорачуваме