Pameten casovnik - Smart Watch - X6 - Black


Цена:
Намалена цена1,290.00 ден.

Опис

Pameten casovnik - Smart Watch - X6 - Black
 • Raboti so Android i iOS (Apple)
 • Visok kapacitet na baterija
 • Bluetooth konekcija
 • Sensor za merenje: krven pritisok, nivo na kislorod vo krv, spienje, broenje na cekori, sogoruvanje na kalorii.
 • Kontrola na muzika
 • Izvestuvanja za poraki: Facebook, WeChat, Twitter, WhatsApp, Line, Instagram,
 • Alarm
 • I uste mnogu
 • Inovativen dizajn
 • Prefinet kvalitet

Паметен часовник - Smart Watch - X6 - Black

 • Работи со андроид и ајфон
 • Висок капацитет на батерија
 • Блутут конекција
 • Сензор за мерење: крвен притисок, ниво на кислород во крв, спиење, броење на чекори, согорување на калории.
 • Контрола на музика
 • Известувања за пораки
 • Аларм
 • И уште многу
 • Иновативен дизајн
 • Префинет квалитет

Препорачано

Ваши прегледи