Pameten casovnik - Smart Watch D13


Color: Black
Цена:
Намалена цена790.00 ден.

Опис

Паметен часовник - Smart Watch - D13
  • Работи со андроид и ајфон
  • Сензор за мерење: крвен притисок, ниво на кислород во крв, спиење, броење на чекори, согорување на калории.
  • Контрола на музика
  • Известувања за пораки
  • Аларм
  • И уште многу
  • Иновативен дизајн
  • Префинет квалитет

Препорачано

Ваши прегледи