Pameten casovnik - Smart Watch C300


Цена:
Акциска цена1,890.00 ден.

Опис

Pameten casovnik - Smart Watch X10
 • Raboti so Android i iOS (Apple)
 • Golemina na ekran 1.54 inci
 • Visok kapacitet na baterija
 • Verzija na bluetooth: 4.2
 • Vodootporen
 • Sensor za merenje: krven pritisok, nivo na kislorod vo krv, spienje, broenje na cekori, sogoruvanje na kalorii.
 • Kontrola na muzika
 • Izvestuvanja za poraki: Facebook, WeChat, Twitter, WhatsApp, Line, Instagram,
 • Alarm
 • I uste mnogu
 • Inovativen dizajn
 • Prefinet kvalitet

Паметен часовник - Smart Watch X10

 • Работи со андроид и ајфон
 • Големина на екран: 1.54 инчи
 • Висок капацитет на батерија
 • Верзија на блутут: 4.2
 • Водоотпорен
 • Сензор за мерење: крвен притисок, ниво на кислород во крв, спиење, броење на чекори, согорување на калории.
 • Контрола на музика
 • Известувања за пораки
 • Аларм
 • И уште многу
 • Иновативен дизајн
 • Префинет квалитет

Наши препораки

Ваши прегледи