Ole Umbrella Tecnost za Vejp Cola Lime


Jacina na nikotin: 0mg
Цена:
Акциска цена250.00 ден.

Опис

OЛЕ нетутунска арома Cola Lime- Омилен газиран пијалок со лимета.

You may also like

Ваши прегледи