Nutri bullet

Заштедете 1,200.00 ден.

Цена:
Акциска цена2,790.00 ден. Стандардна цена3,990.00 ден.

Опис

Nutri bullet

- Dokazan kvalitet

- Set od 12 parcinja

- Moken motor od 600 W i 20000 vrtezi vo minuta

- Dva vida na secila

- Dva vida na poklopci

- Upatstvo za upotreba

- Upatstvo so recepti

Нутри булет

- Докажан квалитет

- Сет од 12 парчиња

- Моќен мотор од 600 W и 20000 вртежи во минута

- Два вида на сечила

- Два вида на поклопци

- Упатство за употреба

- Упатство со рецепти

Наши препораки

Ваши прегледи