Magic Bullet

Заштедете 1,000.00 ден.

Цена:
Акциска цена2,190.00 ден. Стандардна цена3,190.00 ден.

Опис

Magic bullet

- Dokazan kvalitet

- Set od 21 parce

- Upatstvo so recepti

- Moken motor

Меџик булет

- Докажан квалитет

- Упатство со рецепти

- Моќен мотор

Наши препораки

Ваши прегледи