Led Svetilka - Sveka Alfa 5W E14 6500K


Цена:
Акциска цена100.00 ден.

Опис

  • LED сијалица ALFA ELECTRIC
  • Висок квалитет
  • Бела светлина - 6500K
  • 400Lm – E14
  • 5W

Наши препораки

Ваши прегледи