Led Svetilka - RGB LED so tripod - MJ33

Заштеди 600.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,890.00 ден. Регуларна цена2,490.00 ден.

Опис

Kruzna Led Svetilka 33cm

- Pogodna za sekakvi nameni

- Prilagodliv intenzitet na svetlina

- Tripod so prilagodliva visina

- Prilagodluvanje na agolot na svetloto

- Prilagoduvanje na agolot i pozicijata na drzacot na telefonot

- VIsok kvalitet

- Inovativen dizajn

Кружна лед светилка 33цм

- Погодна за секакви намени

- Прилагодлив интензитет на светлина

- Трипод со прилагодлива висина

- Прилагодување на аголот на светлото

- Прилагодување на аголот и позицијата на држачот на телефонот

- Висок квалитет

- Иновативен дизајн

Препорачано

Ваши прегледи