Kruzna Led Svetilka (TikTok svetlo) - 12" Ring Fill Light - HX-300


Цена:
Намалена цена1,990.00 ден.

Опис

 Кружна лед светилка (ТикТок светло) 12" Ring Fill Light

  • Димензии на круг: 30.5 x 3.7 x 30.7cm
  • Погодна за секакви намени
  • Три нијанси на бела светлина прилагодлива на вашите потреби
  • Прилагодлив интензитет на светлина
  • Трипод со прилагодлива висина
  • Прилагодување на аголот на светлото
  • Прилагодување на аголот и позицијата на држачот на телефонот
  • Висок квалитет
  • Иновативен дизајн
  • Висина на трипод: 2м

Препорачано

Ваши прегледи