Kabel za telefon Lightning - Konfulon S32 2.1A

  • 150.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 6 останати !

Kабел за телефон 2.1A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Должина: 1.2мВи препорачуваме