Kabel za telefon lightning metalen - Golf gc 36i

  • 350.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 3 останати !

Kабел за телефон 3A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Целосно метален кабел, заштитен од свивање и кршење.


Ви препорачуваме