Kabel za telefon lightning - Marvo dt0072a

  • 150.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 3 останати !

Kабел за телефон 2.4A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Достапен во две бои.


Ви препорачуваме