Kabel za telefon lightning - Konfulon S29 Blue


Цена:
Акциска цена190.00 ден.

Опис

Kабел за телефон, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Наши препораки

Ваши прегледи