Kabel za telefon lightning - Hoco X9 - Black


Цена:
Акциска цена120.00 ден. Стандардна цена150.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 3A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Наши препораки

Ваши прегледи